Venus Legacy


Venus Legacy 

Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij dunner. Dit komt door de afname in het collageen met verslapping en rimpelvorming als resultaat. Een behandeling met de Venus Legacy biedt uitkomst. Met behulp van de MP2 technologie gebruikt de Venus Legacy multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen waardoor er een warmte reactie in de huid op gang wordt gebracht. Dit stimuleert het natuurlijke herstelvermogen van de huid en laat de huid samentrekken wat leidt tot versteviging en rimpel vermindering.  Omdat de behandeling weinig downtime heeft is het een geliefde anti-aging facial onder de sterren.

Hoe werkt de Venus Legacy 

De Venus Legacy geeft multipolaire radiofrequentie af in combinatie met magnetische pulsen. Deze tweeledige aanpak zorgt voor verbluffende resultaten. De radiofrequentie geeft de huid een liftend effect en de magnetische pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd is het effect langdurig en zijn we echt in staat om de huid van binnenuit te verbeteren.

De gepatenteerde MP2 technologie is uniek en de enige technologie die zich niet alleen op bestaand collageen focust maar ook echt in staat is om de huid zo te behandelen dat er nieuwe fibroblasten (die voor collageen zorgen) en bloedvaatjes aangemaakt zullen worden.

Radiofrequentie zorgt er ook voor dat de huid een egalere huidstructuur zal krijgen. De behandeling pakt naast huidversteviging en lifting tevens grove poriën aan, acne littekens, rimpels maar ook pigmentvlekken en rosacea.

 

Resultaat Venus Legacy 

U zult een zichtbare versteviging van de huid waarnemen.  Al na 1 behandeling merkt u effect en zal de huid steviger en stralender ogen. Na de behandelkuur kunt u een prachtig resultaat in verstrakking van uw gezichtscontouren verwachten. Na de behandelkuur zet het verbeteringsproces zich nog maanden voort. Wij raden u aan uw collageen supplementen in te blijven nemen. Vraag onze huidtherapeute voor advies. 

 

Venus Legacy Body

Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Daarnaast krijgen de meeste vrouwen vroeg of laat ook te maken met cellulite. Sporten en gezond eten bieden niet altijd voldoende hulp en lokale vetophopingen zijn soms moeilijk weg te krijgen ondanks specifieke training. Een behandeling met de Venus Legacy biedt uitkomst. Deze niet chirurgische en pijnloze behandeling maakt gebruik van radio-frequentie, magnetische puls therapie en Vari-Pulse technologie.

 

Venus Legacy Body – strakkere contouren en minder cellulite

Hoe werkt het?

De Venus LegacyTM geeft multipolaire radiofrequentie af in combinatie met magnetische pulsen. Deze tweeledige aanpak zorgt voor verbluffende resultaten. De radiofrequentie geeft de huid een liftend effect en de magnetische pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er door de warmte nieuw collageen wordt gevormd is het effect langdurig en zijn we echt in staat om de huid van binnenuit te verbeteren.

De 4D Body Applicator helpt de vetverbranding op gang en hierdoor zijn we in staat om lokale vetophopingen aan te pakken en cellulite te verminderen. De Vari-Pulse technologie in de 4D Body-Applicator zorgt voor een stevige bindweefselmassage. Door middel van een vacuüm en pomp beweging hebben we een dieper bereik in de huid. Het bindweefsel wordt gestimuleerd om collageen aan te maken en we zijn in staat om vochtophopingen aan te pakken door effectieve lymfe drainage.

 

Het resultaat

U zult een zichtbare versteviging van de huid waarnemen en een vermindering van cellulite. Al na 1 behandeling merkt u effect en zal de huid steviger aanvoelen. Na de behandelkuur kunt u een prachtig resultaat in verstrakking van uw lichaamscontouren verwachten. Na de behandelkuur zet het verbeteringsproces zich nog maanden voort. Wij raden u aan uw collageen supplementen in te blijven nemen. Vraag onze huidtherapeute voor advies.

Na de behandeling

Met deze behandeling is er geen downtime. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om gezond te eten, voldoende water te drinken en te sporten.